Τελος η καθιστικη ζωη! Γονεις;;; Γυμναστειτε μαζι με τα παιδια σας!!

family_running

Σύμφωνα με το άρθρο θα συμφωνήσω και εγώ ότι η άσκηση με τα παιδιά είναι πολύ σημαντική! Αναντίρρητα, όπως όλοι γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές οι γονείς δεν γυμνάζονται και προτιμούν μια καθιστική ζωή, παρέα με την τηλεόραση, να ξαπλώσουν στον καναπέ  τους, να βγούνε έξω για καφεδάκι με τους φίλους τους αλλά ΞΕΧΝΟΥΝ κάτι πολύ σημαντικό… Αυτό το πολύ σημαντικό είναι η  άσκηση και πιο συγκεκριμένα η άσκηση μαζί με τα παιδιά.  Η άσκηση εκτός του ότι επιφέρει πολύ θετικά για την υγεία τόσο των παιδιών όσων και των ίδιων των γονέων, σημαντικά οφέλη έχει και ως σωστά πρότυπα που δείχνουν στα παιδιά ώστε να μην καταλήξουν και αυτά να αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο μόνο στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση αλλά και στην άσκηση όπως ένα περπάτημα, μια βόλτα, ποδηλασία. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά αφού έχουν ως πρότυπα τους γονείς τους ας τους δώσουμε την ευκαιρία να έχουν τα ΣΩΣΤΑ πρότυπα προς μίμηση.

Θα χαιρόμουν  πολύ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις! 🙂

Δείτε επίσης σχετικά άρθρα..

Η αναγκαιοτητα της φυσικης αγωγης

Τα παιδια πρεπει να ακουνται καθημερινα;

Advertisements

2 thoughts on “Τελος η καθιστικη ζωη! Γονεις;;; Γυμναστειτε μαζι με τα παιδια σας!!”

  1. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες Άντρη. Δυστυχώς οι γονείς βρίσκουν την εύκολη λύση δίνοντας στα παιδιά ένα tablet ή ένα smartphone για να απασχοληθούν, ενώ υπάρχουν τόσες άλλες δραστηριότητες όπως αυτές που ανάφερες ήδη (ποδηλασία, βόλτες, κτλ) που πέρα από διασκεδαστηκές, βοηθούν στην υγεία των παιδιών!!

    Liked by 1 person

  2. Σας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι αυτά που λέμε να αγγίξουν τους γονείς ώστε να συμβάλουν για το καλύτερο των ίδιων των παιδιών τους!! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s